Beste ouders/ verzorgers,

U kunt op verschillende manieren met ons kennismaken. U bent zich op dit moment al aan het oriënteren via onze website. Ook het bekijken van onze Facebookpagina behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard bent u van harte welkom om eens bij ons op school te komen kijken. Dit kunt u doen tijdens de peuterinloop of tijdens een persoonlijk gesprek. Ik laat u graag onze school zien en ik zal u meer vertellen over ons onderwijs. Tijdens dit gesprek, van ongeveer 45 minuten, kunt u alle vragen stellen die voor u van belang zijn.

U krijgt tijdens dit gesprek het aanmeldformulier mee. Als u een definitieve keuze voor een school hebt gemaakt, dan vult u het aanmeldformulier in en geeft het even af of u stuurt het op. Wij nemen uw formulier door en kijken of we eventueel nog aanvullende vragen hebben.  Mocht dit zo zijn dan nodigen we u uit voor een aanvullend gesprek of we bellen u even op.

Nadat uw kind definitief bij ons is ingeschreven ontvangt u een bevestiging van de inschrijving. Een maand voor de vierde verjaardag komt uw kind bij ons wennen op school. De leerkracht neemt dan contact met u op en spreekt alles even met u door. Na een aantal weken komt de leerkracht op huisbezoek en kunt u rustig bespreken hoe de eerste weken u en uw kind zijn bevallen.

Mocht u een afspraak willen maken voor een informatief gesprek, dan kunt u contact met mij opnemen op telefoonnummer 0348-451630

Met vriendelijke groet,

Marloes Theebe-Bontrop
Directeur St. Victorschool